Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


   Budapest XXIII. Kerület
 
 
 automatavalto.diagnosztika@gmail.com
Diagnosztikára bejelentkezés: +36 20 287 6733 Bejelentkezés a hét minden napján 10-20 óra között lehetséges)  Diagnosztikai időpontok: Hétköznapokon 10-16 óra között! 
Figyelem! Ezen a telefonszámon csak bejelentkezés lehetséges! Javítással kapcsolatban továbbra is a fent megadott email cimen lehet érdeklődni! 
 
 automatavalto.diagnosztika@gmail.com   
 
A diagnosztika ára 10.000Ft+áfa

Automata sebességváltó diagnosztikára a fenti e-mail címen van lehetőség bejelentkezni. A bejelentkezés után 24 órán belül megkeresem telefonon és egy Önnek megfelelő időpontban elvégezzük a diagnosztikát, amennyiben a következő adatokat megkaptam.

Az Ön telefonszáma , a gépjármű gyártmánya , típusa ,és évjárata. Esetleg a rendellenesség rövid leírása .

 
Robotizált automata sebességváltók közül csak kizárólag a VW csoport 6,7 fokozatú DSG és a Ford/Volvo Powershift 6 DTC diagnosztikára van lehetőség. A CVT rendszerű fokozatmentes hajtóművek javítására és diagnosztizálására pedig csak kizárólag az AUDI Multitronic esetében lehetséges.
 
A diagnosztika az alábbiakat tartalmazza.:
Egy kb. 10 Kilométeres menetteszttel egybekötött mérési értékblokk olvasást , és a hibatároló kiolvasását. Ez vonatkozik a motor ,teljes hajtáslánc,ABS, stb egységekre is. Ezek után a hajtómű rendellenes működésének az okát és a várható javítási költséget behatároljuk.
 
A diagnosztika ára 10.000Ft+áfa
 
Üdvözlettel : Sándor.